Keep on walking



Kvällens pumpande låt..!! Jag fullkomligt flög fram i skorna när jag avverkade en timmes powerwalk nyss. Stolt över mig själv, att jag orkar och har motivationen att ge mig ut efter att jag slutat jobbet klockan nio =)

Men jag har alltid funkat så, att när jag väl är igång och har rutin på träning och annat här i livet---då rullar det på av bara farten. Har haft ett sommaruppehåll från gymmet, och har svårt att komma tillbaka till det. Just nu älskar jag höstluften, och ger mig hellre ut på joggingturer/power-walks med musik i öronen. Men snart tillåter väl inte vädret det längre, så då blir det att helt återgå till simning och gym. Men det här bränner bättre ;) Och rensar huvudet MYCKET bättre =) Dessutom får lillen ordentlig motion samtidigt..

Har även tagit hand om huden ordentligt ikväll, med scrub och mask. Så nu sitter jag här, fräsch som en nyponros i ansiktet, haha. Ni vet väl förresten att ni kan blanda era egna peelingar hemma? Råsocker är en utmärkt ingrediens en "hemma"-scrub =)




RSS 2.0