Bra skit

Just nu finns det så mycket bra saker!

Det finns mycket BRA musik, snygga kläder, VÅR, ca tio kepsar jag vill ha, en ny bok i min ägo av John Ajvide Lindqvist.

Ibland finns inga såna bra saker, det går i perioder ;) Tycker ni inte det? Ibland finns inte en enda låt som får igång en, inte en enda klädtrasa att sukta efter, inget skoj liksom! Men nu, nu finns det :D

Jag är helt såld på "Svett" av Niello. Har förmodligen lyssnat sönder den svårt inom kort! Men det gör detsamma, för idag var den och Major Lazers nya SÅ bra på gymmet. Mhmmm, just det! Jag har tränat idag.... Åh, vad det var härligt.

När jag kom in på gymmet så var det första jag hörde av personalen -Men! Är du redan tillbaka! -Kul att se dig! -grattis! Osv... Sen en massa tips och förmaningar. -Inga situps nu, träna upp stark bålstabilitet först! Så roligt att komma tillbaka =)
Alltså. Jag var så pepp när jag väl satte musiken i öronen och körde igång. Det kändes som om jag kom hem :D Att inte kunna styrketräna har varit jobbigt, för det är nog min vardagsterapi tror jag.

RSS 2.0