Fin vecka!

Redan fredag. 

Haft två härliga lediga dagar, onsdag och torsdag. Sofia kom hit härom dan med en så bra födelsedagspresent till Levi! Skottkärra, hink, spade, kratta, vattenkanna och sandkakeformar :D Blir kul att få inviga sandlådan här utanför med dem. Men. Det var inte bara Levi som fick en 1-årspresent... Jag fick klockan jag drömt om! Så fantastiskt fin!! Jag blev så himla glad, och hade den för första gången på jobbet idag och inte mindre än tre kunder uppmärksammade den :) Den är mitt nya signum nu. 

NÖJD

Förra veckan fick jag gå helt bananas på modeavdelningen och plocka ut en massa vårnyheter till garderoben. Så nu har jag sååå fina arbetskläder. Blusar i olika skira tyger och kulörer, tips att komma in och handla för er som gillar eleganta, feminina härligheter ;) 

Som pricken över i denna vecka så var M en ängel och hjälpte mig sälja bilen idag medan jag var på jobbet. Bye bye car, kommer sakna den...men jag behöver den ju liksom inte längre. V70 är något mer lämpligt när man har en tiger

Nu står kocken i köket och lagar den godaste rätten jag vet just nu. Själv sitter jag i soffan med ett glas rött. Nu är maten klar!
RSS 2.0