Välkomnar det nya året

Det går nästan inte att sammanfatta 2017, så otroligt mycket som hänt. Det allra, allra bästa är så klart att Vincent kom 💙 Innan var jag nervös för att kunna ta till mig ett barn lika starkt som Levi men den oron hade jag aldrig behövt känna. Så självklar från första stund och att se de två bröderna tillsammans får mig knäsvag dagligen. När Levi kommer upp på morgonen och ropar god morgon fullkomligt sprätter det i hela bebisen, han viftar med armar och ben och skrattar och vinkar hysteriskt, så glad är han över att se sin storebror. 
Mycket tid av året har gått åt till det man gör med en bebis, det är en speciell bubbla och tiden far förbi utan att man hinner reflektera särskilt mycket över det. Jag har haft väldigt roligt, både med familj och vänner. Under en period kändes det som att tillvaron var på väg att ändras, och det var den sannerligen...till det bättre i slutändan. 
Mycket är i förändring och jag vinkar av 2017 med fast och lycklig hand. Det negativa skålas ut och kvar finns bara plats för sådant som är bra. 
På tal om förändring så gjorde jag ett snabbt besök på MIO idag ;)
(null)

(null)

Kuddar och matta i färgerna jag vill dränka mig själv i just nu!
En början på förändringen under 2018 börjar redan i slutet av januari, Levi skolas in på ny förskola. Spännande!

RSS 2.0