🐱

Vaknade 06.56 med ett ryck och kĂ€nde vĂ€rldens panik. Trodde att jag försovit mig och började febrilt knappa pĂ„ telefonen för att ringa till jobbet och be om nĂ„d, men just som jag skulle trycka pĂ„ "ring upp" sĂ„ mindes jag att jag Ă€r ledig idag.  HĂ€rligt!!

Det har varit en ganska hektisk jobbhelg, men jag gillar ju det pÄ sÀtt och vis. Hade jag tyckt om nÀr tiden sniglar sig fram och man sitter och snurrar pÄ en stol sÄ hade jag inte valt att jobba pÄ en barnavdelning ;) Har jag sagt att jag Àlskar mitt jobb???
Innan jobbhelgen sĂ„ var vi pĂ„ Skara sommarland. SĂ„ roligt det var! Vi hade sĂ€llskap av Martin och pojkarna, sĂ„ det var fullt ös. VĂ€dret var som bekant otroligt varmt sĂ„ det var inga problem att Ă„ka vattenrutschbanor i timtal, Ă€ven om det sĂ„ klart blev vĂ€ldigt mycket folk vid poolerna. Levi slĂ„r oss stĂ€ndigt med hĂ€pnad, lĂ€s förskrĂ€ckelse för min del, med hur modig han Ă€r. Jag möter för mĂ„nga vĂ„ghalsar pĂ„ jobbet för att jag helt ska gilla det... Och pĂ„ tal om det, en liten reminder i all vĂ€lmening. Vi lappar och lagar bĂ€st det gĂ„r, men alla barn gĂ„r inte att laga. En hjĂ€lm ska sitta pĂ„ vid cykel, fyrhjuling och annat pĂ„ hjul för den delen. Och tĂ€nk en extra gĂ„ng vid diverse sommaraktiviteter, finns det för stora risker sĂ„ lĂ„t inte barnen utförs dem, snĂ€lla ❀ 
Men nog om det!
Sommarland var det. 
Vincent Ă„kte ju karuseller för första gĂ„ngen i livet och tyckte det var vĂ€ldigt skoj. Han vinkade och skrattade förtjust dĂ€r han satt i mitt knĂ€ och rattade sin bil. Dessa fina ögonblick!  (null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0