🍁

Hoppas ni har en hĂ€rlig helg allihop ❀
Vi inledde den igĂ„r med att gĂ„ pĂ„ bio, Levi och jag. Vi sĂ„g filmen Smallfoot och den var jĂ€ttebra! Det Ă€r sĂ„ mysigt att slĂ„ sig ned i biomörkret med popcorn och en liten kille intill sig.   (null)

(null)

Det har varit en bra vecka pĂ„ jobbet med endast tre arbetsdagar. De innehöll allt frĂ„n tĂ„rar till magskratt och det Ă€r verkligen det jag Ă€lskar med mitt jobb. Att vara med pĂ„ spĂ€nnande saker och hela tiden lĂ€ra sig nytt och utvecklas. Ibland kĂ€nns vĂ„rdsituationer riktigt tunga och man kĂ€nner sig som vĂ€rldens mest elaka.. och jag kan bli förvĂ„nad över hur barnen sen Ă€ndĂ„ har fina minnen av en. Jag mötte en familj pĂ„ Bergvik för en tid sedan och pappan sĂ„g pĂ„ mig och sa "om du visste vad du betydde för oss under sjukhustiden, du Ă€r fantastisk" varpĂ„ jag fick kramar av bĂ„de mamman och barnet. En mamma som jag hade kĂ€nt att jag gjorde illa genom att utföra nĂ„got pĂ„ hennes barn som framkallade tĂ„rar och i sin tur tĂ„rar hos mamman över att se sitt barn mĂ„ sĂ„ dĂ„ligt och hela den pissiga situationen. Men jag minns att jag efterĂ„t vĂ€nde mig till mamman och sa att jag vet att det kĂ€nns vidrigt och att du sĂ€kert vill slĂ„ till oss, men vi fixar det hĂ€r tillsammans, vi ska fĂ„ henne att mĂ„ bra, ok? Och mamman nickade med tĂ„rarna rinnandes och sedan pratade vi en lĂ„ng stund om hur det Ă€r att kĂ€nna sig maktlös och hur man bĂ€r sig Ă„t att stĂ„ pĂ„ benen fast allt i livet kommit i gungning. Vi jobbar med barnet i fokus, men jag försöker alltid slĂ€nga ett öga över axeln för att se hur förĂ€ldern mĂ„r. Ibland blir man utskĂ€lld, ibland ifrĂ„gasatt och ibland misstrodd. Men nĂ€stan alltid sĂ„ fĂ„r man ett tack som kommer frĂ„n hjĂ€rtat nĂ€r vĂ„rdtiden Ă€r slut, och dĂ„ blir jag sĂ„ himla glad. TĂ€nk att fĂ„ nĂ„gon att mĂ„ bĂ€ttre, jag har vĂ€rldens bĂ€sta jobb!!!!!!!!!!!!!!! 

I förra veckan var jag pĂ„ andra sidan. Mina kollegor vĂ„rdade Levi inför och efter en magnetröntgen ❀ Det blev en tuff dag, han sövdes med ett lĂ€kemedel som heter dexdor och fick för stor dos. Inte pĂ„ barnkliniken men nĂ€r vi kom till röntgen fick han ytterligare en dos och resultatet av den mĂ€rktes i bilen pĂ„ vĂ€g hem. Sen nĂ€r han vĂ€l "piggnade" till efter mĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„nga timmar var han vĂ€ldigt illamĂ„ende och hade det kĂ€mpigt. Älskade unge. SĂ„ mycket han fĂ„tt gĂ„ igenom.  (null)

(null)

(null)

Godis Àr bÀsta medicinen
(null)

Nytt case och rattar till hans Nintendo switch blev belöningen ❀
(null)

Nu Ă€r Levi hos en kompis och jag vĂ€ntar pĂ„ att Vincent ska vakna. Vi har haft höstens första handbollstrĂ€ning och Vincent hade fullt upp att försöka smita ifrĂ„n mig för att vara med pĂ„ planen 😅
Oj, der blev ett lÄngt inlÀgg!
Kram pÄ er
RSS 2.0