Maxad vår ☀️

Njuter ni av solen eller dansar ni regndansen som min mamma? Jag tycker det här är underbart, men så klart behövs det nederbörd för säsongens grödor. Jag ska jobba kväll idag. Det är så härligt att komma till jobbet nu när jag bara jobbar 25% (annars också förstås) för jag uppskattar min arbetsplats så mycket. 
Igår hade jag en nät-tentamen i klinisk kemi, och jag prickade den till full pott så helgen är så där gött fylld av lättnad!
(null)


Vad har hänt sen sist? Tror det varit enormt mycket på gång som vanligt, men slänger in ett gäng bilder som sammanfattar lite iaf :)

Just det! Levis lilla op gick bra. Sövningen blev jobbig denna gång dock, och jag gick ut från op-salen både arg och ledsen. Alla har inte barnperspektiv, tyvärr. 
(null)

Lite pirrig innan anmälan på morgonen. Sedan var han så lättad när han vaknade och allt var klart. 
(null)

Det har varit kalas gånger flera. Först ut var Selmas 3-årskalas i äkta Pippi-anda. En fröjd med skattjakt och det klassiska trädet med sockerdricka i ❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Direkt efter, och då menar jag på minuten, var det dags för pyjamasparty hos Lovah. Hon föddes nyss, men har fyllt fyra år...märkligt. Där gled han iaf in som Hugh H. I ett harem av små donnor, så roligt

Munnen full. Att han ens orkade fika en gång till?! Inte ens jag orkade det
(null)

(null)

(null)

(null)

Och så har det ju varit påsk!
Påskharen hade varit här och lämnat en karta i postlådan, och i skogen vid krysset fanns ägg som var fyllda till brädden. I Vincents fanns pixiböcker, såpbubblor, badbomb och annat bland kinder-godisarna. Det är svårt att hålla ned sötsakerna när han har en storebror för han ser ju ALLT. Och är klipsk dessutom så det är inte bara att luras.  (null)

(null)

(null)

Inte varje pr man går påskgubbe och knackar dörr i shorts! När gästerna åkt hem hade vi en fin kväll i vårvärmen och var mätta till dagen därpå. En påsk att minnas! 

Nu ska jag rulla chokladbollar för det vankas barnkalas för den här älsklingen. 
(null)

Kram på er!!!
(null)

RSS 2.0