Vilken vecka!

Vaknade upp till en kritvit trädgård och snö överallt. -Hnö! -Hnö! Ropade Vincent och drog i gardinen. 
Veckan har varit riktigt bra. Jag har skrivit rapport i basgruppen och det gjorde vi i så god tid att det blev två extra lediga dagar. I tisdags passade jag på att boka tid på Holberg & Nielsen. En riktig långkörare med klipp och färg för att ljusa upp håret en aning inför våren. Fick ligga extra länge i massagestolen medan en kur satt i, och jag tänkte att här stannar jag resten av dagen, haha. 

I onsdags var jag ute på vift på kvällen med mitt 12:an-gäng. Vi hade bokat bord på Baron och hade en väldigt trevlig kväll! ❤️ 
Att gå ut på middagar med vänner är en stor och viktig del av mitt liv. Jag skulle inte vilja byta bort mitt sociala liv för allt i världen, särskilt inte eftersom det innebär mycket god mat 😁 (null)

Just ja! Tidigare på dagen testade vi nya Hamburgerbruket. "Oändlig tumme upp" sa Levi som slukade sin burgare i ett nafs. Och vi vuxna håller nog med, det var gott. Vincent fick en egen milkshake, och ord om det är väl överflödiga 😉 (null)

Igår hade vi en heldag i Örebro. Gustavsvik är det perfekta stället när man har barn i olika åldrar. Båda har lika kul! Levi åker allt, verkligen allt, och den här gången njöt jag för temperaturen både där inne och i vattnet var riktigt varm.  (null)

Står och är lite cool för att han har egen rygga. Plutt! Idag vaknade han med feber, vilken tur att det inte var igår..
(null)

Efter badet väntade Marieberg. Och Levi höll inte igen där inne minsann. Well, well, nu är han rustad för våren iaf.. 

Kram på er och trevlig helg! ❤️ (null)

RSS 2.0