Morgon

Ni vet när man ställt klockan på 8.30 för att man inbillar sig att barnen ska ta sovmorgon efter gårdagen som var fylld av stoj och middagsgäster? Givetvis är det en liten groda som vaknar och vrålar 05.50 av en mardröm. Varpå den större grodan vaknar och sen går ned i trappan och det är ju den officiella morgonsignalen för den minsta grodan som annars hade somnat om efter sin dröm. Men det är iofs väldigt mysigt att ligga och gosa tillsammans i soffan ❤️❤️

Bilen har anlänt hemma och vi har alla godkänt den och blivit blixtförälskade. Alla utom Vincent kanske som bröt ihop när han insåg att en ny vit bil betydde att den förra vita bilen var borta 😭 Älskade unge!
(null)

Samma dag som M hämtade den var jag hos frisören och fick en rejäl makeover inför våren. 
Det tog drygt ett år att gå från så mörkt färgat till kall blond. Men nu är jag så nöjd så det var värt alla vidriga nyanser däremellan!  (null)

Vi hade Signe med familj här igår. Bra för själen! Äter typ upp hennes lillasyster på 1,5 år som tultar runt och har sånt där "flyghår" i nacken. 
Efterrätten åt jag nästan upp bokstavligt. Tog iaf en sked och åt resterna rätt från fatet när gästerna åkt, haha. Men törs påstå att sockerkicken hjälpte till med det sena kvällsplugget sen!
(null)

RSS 2.0