Födelsedag m.m

Vilken svajig tillvaro vi lever i nu. När allt gasade på i början hade jag min första vecka ute på golvet på infektionskliniken, en minst sagt spännande upplevelse att vara just där av alla ställen. Vår VFU avbröts sedan den fredagen med omedelbar verkan, och skjuts fram till nästa termin. Får helt enkelt möblera om planeringen mentalt och fokusera på distansstudier fram till sommaren. 
(null)
  
Vi har fått en liten pirat här hemma. Ovan nämnda vecka ringde det från förskolan och jag fick kasta mig iväg. Vincent hade slagit ut ena framtanden och den andra satt snett, så den fick vi åka till tandläkaren och dra ut. Vilken pärs. Ni kan ju tänka er hysterin... I stunden kändes det som att inte det lugnande medlet hade någon större effekt, men i efterhand är minnet utsuddat och han minns som tur är ingenting från tandläkaren ❤️
En ask med två tänder till tandfen 
(null)

I lördags fyllde pojkarna år ❤️
De delar ju födelsedag så Levi fyllde 7 år och Vincent 3 år. 
För Levi hade vi kalas på Jumpyard i torsdags, och det var helt suveränt. Folktomt 👌🏼
14 hoppglada barn som firade tillsammans med honom 😍
(null)

(null)


Själva födelsedagen blev väldigt speciell för Levi i lördags. En av hans presenter var en helt löjligt cool bmx som jag vann via en tävling hos skatepro. 
I och med den vinsten fick de upp ögonen för Levi som ett framtidslöfte inom skateboard och sponsrade honom med en massa kläder och annat, något som vi höll hemligt ända till födelsedagen 😍
(null)

(null)

(null)

Öppna paket i pyjamas 🥰
(null)

(null)

Vincent hade sitt 3-årskalas igår, söndag. Han var så lycklig den där lilla godingen. Tänk att få fylla 3 år och vara helt salig över presenter, fiskdamm och tårta ❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 
Så roliga dagar vi haft!

RSS 2.0