...

Jag skulle aldrig ha skrivit häromdagen att sömnen nattetid är bättre. Nu har det gått två nätter jag jag knappt sovit något alls, och jag känner mig yr och bakfull. Fogarna gör så fruktansvärt ont så det spelar ingen roll hur jag ligger. Hoppas att jag ändå sover av ren utmattning inatt, för jag behöver ju samla lite krafter. Men man döööör inte av för lite sömn, det bara känns så ;)


BB-väskan är äntligen packad! (Typ) Något har jag säkerligen glömt. Men det finns iaf kläder och hygienartiklar i den. Och godis. Och piroger till M fast dem har jag i frysen och kommer säkert glömma när vi väl ska åka. Det är svårt att packa den här gången tycker jag, för vi vet att det blir ingen tidig hemgång utan lille V måste vara kvar på BB. Dock vet jag inte hur länge, därav är packningen svår. Men det är mysigt att lägga ned de små kläderna <3

Igår kokade jag även flaskor och nappar för att vara beredd. Har köpt de omtalade twistshake-flaskorna och får se om de är så bra som alla säger, fina är de iaf :)

RSS 2.0