Oct. 31, 2012

Helgen spenderade jag som bekant i Göteborg med mina fina vänner :) I början tyckte jag att det var surt när flyttlass drog iväg mot väst, men jag har insett att det är riktigt bra även för min del. Jag bor och jobbar här i stan, men åker hela helger till Gbg och HELT släpper vardagen och bara umgås med dem. Hur ofta gör man det här hemma? Aldrig egentligen.

På fredagen var det myskväll och catch-up med Sanna, Robin och Annlo. Jag bjöd Rob på en riktigt chock och det ena avslöjandet avlöste det andra under kvällen :) Vi kan kalla det crème fraîche-kvällen för enkelhetens skull.

På lördagen shoppades det en hel del, sen körde vi fel i ca 45 minuter när vi skulle till idrottshallen i Lerum. Sanna adr nämligen googlat fram fel plan ;) Underbart med tanke på att jag blir så förbannat åksjuk av att snurra runt på småvägar. Men hon skötte sig bättre på innebandyplan än som kartläsare! :) Matchen bjöd på en skrikande ko, man fick INTE skratta för denna hade ont, men jag KAN inte hålla mig för skratt när såna är olämpliga. En hynda är vad jag är, en skadeglad hynda.

På kvällen var vi först hos Emelie och lirade biljard med henne och Cato, sen vidare på tjejfest på Zappho. Drama, brudar, blängsylta, drinkar med och utan alkohol, svartsjuka, skratt, spöken, en efterlängtad Nicko, och Juliette från x-factor. Bättre kväll än väntat!!!!!

I söndags blev det mer shopping, sen indisk mat som vi ALDRIG mer går i närheten av, och därefter en alldeles egen tågkupe hem till Karlstad :)

ALLTSÅ, tack för helgen!

RSS 2.0